+32 (0)475 96 49 26 | +32 (0)495 33 69 79 office@HSP4U.be

Bent u op zoek naar de woning of het bedrijfsgebouw van uw dromen?

Dan begeleiden wij u zorgvuldig doorheen het hele aankoopproces, zodat u de juiste beslissingen neemt op basis van correcte informatie.
Het opstellen van plaatsbeschrijvingen en het uitvoeren van professionele vastgoedschattingen behoort eveneens tot onze activiteiten.

Dankzij de aanpak van House Scan Projects vermijdt u disputen met kopers of verkopers én bepaalt u een correcte prijs voor uw onroerend goed.

H.S.P.: uw partner in de zorg voor uw onroerend goed,
ons motto : “Koop geen kat in een zak”

Wij kunnen u mentaal en financieel ontzorgen

Wij kunnen een volledige scan van uw woning maken, zowel technisch als thermisch. Op deze manier kan u kosten in de toekomst vermijden of deze kosten juist incalculeren als u uw droompand gevonden hebt. En vermijdt u een financiële kater in een beslissing voor, meestal, uw verder leven.

Wij kunnen uw kosten ook analyseren en spreiden in mate van belangrijkheid en uw budget. Zo blijft er ruimte om nog te genieten van het leven met familie & vrienden.

U bent toekomstig eigenaar, mede-eigenaar of beheerder van vastgoed?

Dan kunnen wij heel wat voor u betekenen. Door onze jarenlange ervaring & kennis in de bouw kunnen wij de juiste herstellingen analyseren; bespreken en voorschrijven. Ons bedrijf heeft een heel arsenaal van hoogtechnologisch apparatuur ter beschikking.

Te beperkt in tijd of uw kennis ligt in een totaal ander vakgebied? Geen zorg…
Wij kunnen verder als u dit wenst: De richtlijnen en nabespreking met u; uitschrijven naar offerte-aanvraag bij verschillende aannemers; offertes vergelijken en u bijstaan naar keuze en zelfs de werken opvolgen zodat dit wordt uitgevoerd volgens de regels van goed vakmanschap.