+32 (0)475 96 49 26 | +32 (0)495 33 69 79 office@HSP4U.be

Expertise en tegenexpertise

Wanneer uw woning schade oploopt door brand, inbraak of wateroverlast, is het zaak om snel een helder overzicht te krijgen van de geleden schade.
De erkende verzekeringsexpert van HSP staat dag en nacht klaar om uw situatie grondig te analyseren. We gaan steeds stipt te werk en informeren u grondig over de procedures en de conclusies.

U kunt vertrouwen op een service zonder verrassingen, een professionele opvolging en een sluitend eindrapport.

Ook voor tegenexpertises kunt u bij ons terecht.

Uw woning, onze zorg.

Uw erkende verzekeringsexperts bij (brand)schade aan uw vastgoed

Degelijke rechtsbijstand bij schadegevallen

Als u schade hebt aan uw roerend en/of onroerend goed, wordt dat normaal gezien gedekt door uw woonverzekering en/of brandverzekering. Voor een leek is het niet eenvoudig om een juiste kijk te hebben op de kosten van een schadegeval. En een verzekeraar zal altijd proberen de schade zo laag mogelijk in te schatten. Als verzekerde kunt u daarom beter de rechtsbijstand van een objectieve specialist vragen. HSP uit Landegem (Nevele, bij Gent) heeft vele jaren ervaring in de raming van schade voor particulieren en ondernemingen.

Bij elk schadegeval hebt u recht op een persoonlijke schade-expert als u het niet eens bent met de schadecalculatie, dat staat standaard in het contract van uw woon- of brandverzekering. De experts van ons kantoor hebben een zeer goede naam op het vlak van schade-expertises en tegenexpertises. Zij onderzoeken uw dossier zeer grondig, geven u advies op maat en weten alles over onderhandelingen met de tegenpartij om tot een oplossing, bv. een minnelijke regeling, te komen. Onze belangenbehartiging bij schadegevallen is erkend door alle Belgische verzekeringsmaatschappijen.

U kunt ons ook inschakelen buiten de verzekering om, bv. bij een dispuut voor de rechtbank.
HSP staat u bij!