Bouwtechnische bijstand en advies

House Scan Partners > Bouwtechnische bijstand en advies

Back To Homepage

Als bouwkundig expert stellen wij een bouwkundig rapport op wat bij grote verbouwingen of andere bouwtechnische projecten onmisbaar is.

Huurwoning / huurappartement

Ook bij de aankoop of verkoop van een woning kan u worden geholpen zodat u  niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Op het rapport wordt de staat van de woning  omgeschreven en alle goede en minder goede punten staat en hoe die eventueel kunnen opgelost worden. Komen er bij de aankoop van de woning gebreken naar voren die niet bekend waren dan kan u van de verkoop afzien.

Verbouwingen

Ook voor advies bij verbouwingen kan u terecht bij ons.

Bij verbouwingen is het van belang de opbouw van de constructie te kennen. Op basis daarvan kunnen bouwtechnisch goede oplossingen worden geadviseerd of een goed hersteladvies gegeven worden voor al een bestaande/en of nieuwe situatie.

Voor u kan de kennis van een bouwkundig expert dus echt een uitkomst bieden. In veel gevallen bespaart het u geld, omdat er zonder het advies misschien fouten worden gemaakt of u een woning zou kopen die in slechte staat verkeert. Onze adviseurs vertellen u over asbest, beton- en houtrot, de kwaliteit van de leidingen, het isolatieglas, het metselwerk en de elektra,…

Kortom het gehele plaatje van de woning.

Wenst u meer info?
Contacteer ons